Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési információk

A SzuperhősAjándékok.hu sebáruházban több fizetési lehetőség közül választhat a rendelése leadásánál. 

Utánvétes fizetés - Fizetés a futárszolgálat munkatársánál

Amennyiben Ön az utánvétes fizetést választja a rendelés és a szállítás összegét a csomag házhozszállítása alkalmával a futárszolgálat munkatársánál egyenlítheti ki. A futárszolgálat munkatársánál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. 

Amennyiben első alkalommal vásárol sebáruházunkban, és az utánvétes fizetési lehetőséget választja, a SzuperhősAjándékok.hu munkatársa a rendelés további feldolgozása előtt telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot adategyeztetés céljából. Kollégánk három alkalommal próbálja meg Ön telefonon elérni, amennyiben ezek a hívások sikertelenek lennének a rendelése törlésre kerül. 

Utánvételt 15.000 Ft áruértékig áll módunkban teljesíteni. 15.000 Ft feletti áruérték felett előre fizetést kérünk.

A rendelés átvételének a megtagadása nem jelenti a rendelés lemondását. A rendeléstől való elállási jog (14 napos elállási jog) kizárólag akkor illeti meg a vásárlót, amennyiben a rendelést átvette. A rendelés lemondására kizárólag írásban van lehetőség. A rendelés lemondását legegyszerűbben az info@szuperhosajandekok.hu címre küldött egyértelmű levelével tudja megtenni. 

 

Az utánvétes fizetés hátránya

Az utánvétes fizetés sokkal drágább megoldás a vásárlóra nézve, hiszen a futárszolgálat pénzkezelési díjat számít fel a webáruház üzemeltetője felé, amit a webáruház a vásárlóra terhel. 

 

Banki előre utalás

Rendelése leadásánál választhatja a banki előre utalás fizetési lehetőséget. Ebben az esetben Önnek a bankszámlájáról kell átutalni a vételárat, valamint a szállítási költséget (amennyiben tartalmaz a rendelése szállítási költséget). A banki előre utalás esetén 4 naptári napja van a vásárlás végösszegét átutalni. Amennyiben a vásárlás végösszege 4 naptári napon belül nem érkezik meg a számlánkra a rendelése törlésre kerül. 

 

Banki előre utaláshoz szükséges adatok:

Számlatulajdonos neve: Horváth Katalin egyéni vállalkozó

Budapest Bank, 10101205-08874300-01005004

A beérkezett utalások gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük az utalásánál a megjegyzés rovatban a rendelés azonosítóját tüntesse fel. A beérkezett utalásáról e-mail tájékoztatást küldünk.

 

Bankkártyás fizetés (Barion online fizetési megoldás)

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion használatával kapocslatos kérdésekre válaszokat itt talál.

Sikeres bankkártyás fizetést követően webáruházunk külön e-mailben értesíti.

 

Keresés