Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Házhozszállítás futárszolgálattal

 

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, úgy az oldalunkon megrendelt termékeket a Fáma Futárszolgálaton keresztül juttatjuk el Önhöz. A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított 24 munkanapi órán belül vállalják az egész ország területén a csomagok kézbesítését. Mivel a futárok napközben (8-17 óra között) dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkanapokon ebben az időintervallumban a megadott címen valaki át tudja venni a csomagot és adott esetben ki is tudja fizetni annak utánvételi összegét.

 

A Fáma  Futárszolgálat munkatársai szükség- kérés esetén telefonon is egyeztetnek a címzettel, ezért olyan telefonszámot érdemes megadni, amelyen általában elérhető. Amennyiben SMS-t is szeretne kapni a csomagja érkezéséről, úgy ne csak vonalas telefonszámot, hanem mobilszámot is adjon meg rendelésekor/regisztrációjakor. Ha mobilszámot is megad regisztrációjakor, a szállítás napján nemcsak a csomagérkezés pontos időpontjáról, illetve a fizetendő összegről kap SMS-értesítést, hanem a futár elérhetőségét is megkapja, melynek segítségével egyeztethet a szállítás időpontjáról, ha nem felel meg a futárszolgálat által ajánlott időpont.

 

Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik  a megadott címen, a futár értesítést hagy a csomag érkezéséről és a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

 

Értékhatártól és a csomag súlyától függően a szállítási költségek a következők szerint alakulnak bankkártyás (Barion online fizetés), vagy banki előre utalás esetén:

 

0-.30000 Ft áruértékig, maximum 2 kg-ig: 1390 Ft

0-30.000 Ft áruértékig, maximum 3 kg-ig: 1590 Ft

0-30.000 Ft áruértékig, maximum 5 kg-ig: 1790 Ft

0-30.000 Ft áruértékig, maximum 10 kg-ig: 1990 Ft

0-30.000 Ft áruértékig, maximum 40 kg-ig: 2990 Ft

 

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj, a csomag súlyától függetlenül ingyenes.

 

Értékhatártól és a csomag súlyától függően a szállítási költségek a következők szerint alakulnak utánvétes fizetés esetén:

 

0-15.000 Ft áruértékig, maximum 1 kg-ig: 1690 Ft

0-15.000 Ft áruértékig, maximum 2 kg-ig: 1890 Ft

0-15.000 Ft áruértékig, maximum 3 kg-ig: 1990 Ft

0-15.000 Ft áruértékig, maximum 5 kg-ig: 2290 Ft

0-15.000 Ft áruértékig, maximum 10 kg-ig: 2690 Ft

0-15.000 Ft áruértékig, maximum 20 kg-ig: 2990 Ft

 

Utánvételt 15.000 Ft áruértékig áll módunkban teljesíteni. 15.000 Ft feletti áruérték felett előre fizetést kérünk.

A Fáma Futárszolgálat munkatársánál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. Amennyiben első alkalommal vásárol webáruházunkban utánvétes fizetést választva, a csomag feladása előtt kollégánk telefonon keresni fogja adategyeztetés céljából.

 

Csomagkövetés (A Fáma Futárszolgálat visszaigazoló e-mailben található csomagszámmal) itt.

Reklamáció a szállítással kapcsolatban itt.

 

A rendelés átvételének a megtagadása nem jelenti a rendelés lemondását. A rendeléstől való elállási jog (14 napos elállási jog) kizárólag akkor illeti meg a vásárlót, amennyiben a rendelést átvette. A rendelés lemondására kizárólag írásban van lehetőség. A rendelés lemondását legegyszerűbben az info@szuperhosajandekok.hu címre küldött egyértelmű levelével tudja megtenni. 

 

Amennyiben a rendelés lemondása a SzuperhősAjándékok.hu “A rendelése átadva a futárnak” e-mail értesítése után kerül lemondásra a hatályos jogszabályok értelmében a webshop ésszerű költségeinek, a SzuperhősAjándékok.hu esetében a szállítási költségeinek megfizetésével van lehetősége a vásárlónak. (utánvétes szállítási költség + 1390 Ft visszaszállítási költség + 500 Ft csomagolási költség).

 

A 14 napos elállási jogot a hatályos jogszabályok értelmében kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatja a vásárló. A visszaérkezett utánvétes csomagok esetében a SzuperhősAjándékok.hu üzemeltetője, Horváth Katalin egyéni vállalkozó az alábbi költségeket terheli a vásárlóra: Oda-vissza szállítás költsége (utánvétes szállítási költség + 1390 Ft visszaszállítási költség), 500 Ft csomagolási költség. 

 

A rendelés lemondására a fuvardíj megtérítése nélkül a SzuperhősAjándékok.hu webáruház "A rendelése a futárnak átadva" e-mail kiküldéséig lehetséges.

Keresés